Як обрати крісло для кінотеатру



Вибір крісла для кінотеатру - дуже важлива і відповідальна справа. Від комфортабельності, зручності та функціональності кінокрісла залежить враження, яке справить кінотеатр на глядача. При виборі крісел для кінозалів необхідно враховувати ряд вимог. Головна з них, звичайно, зручність крісла, його комфортність. Сучасні кінокрісла передбачають в своїй конструкції різні опції: підйомні підлокотники з підстаканниками для поп-корну і напоїв, м'які підголовники, підставки для ніг. Сидіння і спинки крісел розроблюються з урахуванням анатомічних особливостей людини.

Наступною за важливістю вимогою є функціональність крісла. Сучасні кінозали, як правило, розділені на кілька глядацьких зон. У центрі залу розташована так звана VIP-зона. При обладнанні цієї зони вибирають крісла підвищеної комфортності та зручності. Останні ряди залу часто облаштовують як "місця для закоханих", вибираючи для цього здвоєні крісла з підйомним підлокотником, що дозволяє трансформувати їх в зручний диван для двох. Для візуального розділення функціональних зон кінозалу можна використовувати різні кольорові і фактурні варіанти матеріалів оббивки крісел.
При виборі крісел для кінотеатру необхідно звернути увагу на габаритні розміри крісла, оскільки цей фактор дуже важливий при розрахунку кількості рядів в залі і місць в кожному ряду. Важливо співвідносити два фактори: зручність користування кріслом і зручність проходу між рядами. В даному випадку можна вибрати крісла з відкидними сидіннями, що сприяє розширенню проходу між рядами.
Також дуже важливий факторнадійності, зносостійкості крісел. Оскільки крісла в кінотеатрі схильні до інтенсивного використання, слід уважно поставитися до вибору матеріалу каркаса, наповнювача м'якої частини і матеріалу оббивки кінокресла.
Матеріал каркаса повинен бути міцним і надійним, наповнювач м'якої частини повинен надовго зберігати свою форму, матеріал оббивки повинен бути стійким до зтирання. Всі матеріали,що використовуються при виготовленні крісел для кінотеатрів, повинні мати високі протипожежні властивості.
Компанія "Єврокрісла" пропонує вам широкий вибір крісел для кінотеатрів, що відповідають всім сучасним технічним та протипожежним вимогам.