Крісла для стадіонів. Які обрати?



На сьогоднішній день виробники пропонують величезний вибір крісел, стільців для стадіонів, різних спортивних споруд, Палаців Спорту та спортивних залів.

Щоб розібратися, які саме крісла потрібні для обладнання конкретного стадіону, потрібно відзначити для себе кілька основних питань.
Для прийняття рішення необхідно знати, якого типу стадіон: відкритого або закритого.
При монтажі крісел в стадіони, Палаци Спорту закритого типу роблять вибір на кріслах з м'якими сидіннями і спинками, так як вони не будуть піддаватися впливу перепадів температури, вологості, сонячного випромінювання.
Для виділення VIP-зони стадіону вибирають крісла підвищеної комфортності: з високою спинкою і підголовником, з підстаканниками, з можливістю зміни кута нахилу крісла, з підставкою для ніг, так званої "foot-rest".
Для обладнання журналістської ложі крісла додатково оснащуються відкидним столиком (пюпітром) для ведення записів.
Якщо ж йдеться про вибір крісел для стадіону відкритого типу, то вибір падає на користь пластикових крісел. Таким кріслам не страшні холод, волога, сонце. Вони виготовляються з високостійкого пластика, на металевому каркасі. Матеріали, що використовуються при виробництві крісел, гарантують довговічність крісел, їх надійність.
Конструкція крісел для стадіонів та спортивних споруд розроблена з урахуванням антивандальних властивостей, їх нелегко подряпати, зламати. Широкий вибір кольорів обивки і пластика дає можливість оформити і виділити окремі сектори стадіону або ж зони.
У каталозі продукції компанії "Єврокрісла" ви можете ознайомитися і вибрати крісло для стадіону, Палацу Спорту, спортивного залу.
Якість продукції підтверджена євросертифікатами, вщо відповідають діючими технічними та протипожежним нормам.